Pregled kod veterinara

Ukoliko sa svojim ljubimcem čekate na redoviti veterinarski pregled na kojem niti ne očekujete ništa ozbiljno, tim bolje, vjerojatno će vam to čekanje izazvati jedino dosadu. Ukoliko ste zabrinuti za zdravstveno stanje svog mezimca, onda vam je potrebno zabaviti um kako vas ne bi morile teške misli. U kojoj god od ovih se situacija nalazili, potrebno vam je nečim ispuniti prazan hod, osobito ukoliko ste uvijek naučili biti aktivni i nečim zaokupljeni. U tekstu donosimo prijedlog pet stvari koje biste mogli raditi, a da čak sve ni nisu vezane uz vaš pametni telefon. Krenimo redom.

5 stvari koje će vas zabaviti u veterinarskoj čekaonici

  • Organizirajte si mobitel. Ovo je svima zajedničko, gomilaju se brojne neuspjele fotografije, zastarjeli newsletteri u inboxu, nepotrebni brojevi telefona i neupotrebljavane aplikacije. Evo vremena da se učini nešto korisno.
  • Igrajte igrice na mobitelu ili tabletu. U posljednje vrijeme postoje brojne aplikacije koje zauzimaju minimalno memorije, a pružaju maksimalnu zabavu. Okušajte sreću u Spin casino, preteknite najboljega prijatelja u tjednoj utrci u Candy Crush Sagi ili dizajnirajte savršen interijer u Design Homeu.
  • Učinite nešto korisno što inače nikako ne stignete. Napišite poruku prijateljici koja se odselila u Njemačku kako bi znala da mislite na nju, pošaljite fotografiju vašeg djeteta ili vašeg ljubimca dragim ljudima, platite račune mobilnim bankarstvom, odgovorite na neki jednostavniji službeni mail kako biste si olakšali posao u radno vrijeme, napravite popis za kupnju ili isplanirajte što ćete jesti sljedećih dana.
  • Započnite razgovor. Ukoliko postoje i drugi pacijenti u čekaonici veterinarske prakse, razgovarajte s njihovim vlasnicima, razmijenite iskustva o ljubimcima i dojmove stečene u konkretnoj ili nekoj drugoj veterinarskoj klinici.
  • Opustite se i pustite misli da teku. Ponekad je mozgu potrebna mala količina dosade jer tada se razvija mašta. Možda se sjetite nečega doista sjajnog. Ukoliko vam dođe važna ili zanimljiva ideja, zapišite je kako ne bi nestala. Pomazite svog vjernog pratitelja kako biste ga opustili prije pregleda i dali mu do znanja da nije sam.